PTT Klan- Polski Multigaming / FORUM PTT Klan- Polish Tactics Team - Polski Multigaming
World of War 3 - WORLD WAR 3 Gameplay alfa 23 sie 2018
Wodzu - 2018-08-27, 12:09 Temat postu: WORLD WAR 3 Gameplay alfa 23 sie 2018Gość dość profesjonalnie opisuje WW3 i widzimy już sporo z rozgrywki.
Husarx - 2018-08-27, 19:33 Szykuje się konkretna Polska produkcja.Wodzu - 2018-08-27, 21:19 Niestety w tym przypadku firma ma niezbyt duże zaplecze, niespełna 60 osób pracuje nad tym projektem.
Mamy wielkie oczekiwania jednak musimy pamiętać o tym że mirzą się z gigantami aktualni trzymającymi łapę na znanych nam tytułach gier FPS.
Pozostaje tylko nadzieja że ów giganci dostaną tzw. ripostę od ludzi którzy mają dosyć robienia kasy z graczy.
Oczywiście ja również nie mam zamiaru płacić za stare kotlety odgrzane na dupie prezesa firmy "xxx".
Nie chce wymieniać firm nam już wszystkim bardzo dobrze znanym a fakt grania z nami w chuja jest chyba oczywisty.
World of War 3 daje nam możliwość dokopania wielkim tytułom to gra która ma dać nam satysfakcję a nie kolejny odcinek typu "kup graj i nie płacz".Harakiri - 2018-09-03, 19:18 Póki co zapowiada się naprawde dobrze, może też nie będe musiał zmieniać kompa by w to pograć
Pre-ordera na pewno nie zamawiam, gdyż po BF4, Battlefront i częściowo po BF1 postanowiłem że już nigdy nie kupie niczego w pre-orderze
Gra nie musi być niewiadomo jak rozbudowana, byle posiadała dobre wsparcie i dobry gameplay