Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Wodzu
2012-01-02, 17:06
BF:BC2 mutliplayer
Autor Wiadomość
Użytkownik MojoJojo 


Informacje
Dołączył: 07 Cze 2011

Posty: 17
Skąd: Ko?obrzeg
Wysłany: 2011-09-06, 20:49   BF:BC2 mutliplayer

Cze??.
Mam problem z cz??ci? sieciow? BC2. Gra nie chce mi wczyta? serwerĂłw. Reinstalowa?em j? ju?, konta i seriale si? zgadzaj?. Mog? gra? tylko w single, w multi po prostu po 3 min wyszukiwania ?askawie mĂłwi mi, ?e nie ma dost?pnych serwerkĂłw. Co robi??
 
 
     
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   87%   7/8
Użytkownik paziek 
My Anus, My Stolec!



Informacje
Wiek: 32
Dołączył: 12 Lip 2010

Posty: 288
Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 2011-09-06, 20:58   

Ja kiedy? w filtrze ustawi?em przypadkiem aby szuka?o tylko "serwery EA", a takich nie ma. Mo?e to to? Ewentualnie jaki? port na routerze/firewallu blokujesz? PrĂłbowa?e? odpali? gr? jako administrator?
 
 
     
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   88%   31/35
Użytkownik MojoJojo 


Informacje
Dołączył: 07 Cze 2011

Posty: 17
Skąd: Ko?obrzeg
Wysłany: 2011-09-07, 06:36   

Uruchomi?em jako administrator, nadal nic. Gdzie odznaczy? te serwery EA? Ja widz? tylko mo?liwe do odhaczenia serwery z PB, serwery pe?ne, z has?em itd...opcjonalnie mam zaznaczone tylko "z has?em", a gdy zaznaczam wszystkie na raz to w ogole sie nie trudzi ?eby szuka? :)
 
 
     
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   87%   7/8
Użytkownik paziek 
My Anus, My Stolec!



Informacje
Wiek: 32
Dołączył: 12 Lip 2010

Posty: 288
Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 2011-09-07, 10:16   

Na samym dole. Najlepiej zresetuj filtry (zostaw puste checkboxy) i tak sprawd?.
 
 
     
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   88%   31/35
Użytkownik [ZPTT]Fatii 
Znajomy PTT




Informacje
Wiek: 24
Dołączył: 26 Wrz 2010

Posty: 89
Skąd: Wejherowo
Wysłany: 2011-09-10, 18:09   

a moze zaktualizowales do patcha beta ktore obsluguje tylko 5 serwow i trafiles jak sa wylaczone?
_________________
Powyzszy post wyraza jedynie opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on sluzyc przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani kazdym innym nastepujacym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany pogladow, bez podawania przyczyny.
 
 
     
Poziom: 8 HP   0%   0/159
   MP   100%   76/76
   EXP   42%   8/19
Użytkownik MojoJojo 


Informacje
Dołączył: 07 Cze 2011

Posty: 17
Skąd: Ko?obrzeg
Wysłany: 2011-09-10, 23:59   

nie wiem, nie znam sie ;/
 
 
     
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   87%   7/8
Użytkownik [W]batar183 
Weteran




Informacje
Wiek: 31
Dołączył: 04 Maj 2010

Posty: 940
Skąd: Bytom
Wysłany: 2011-09-11, 09:42   

bety nowego patcha nie da si? z launchera zainstalowa?.
sprĂłbuj w moich dokumentach ca?y folder BFBC2 usun??(shif+delete),
a drugie co to sprawd? czy masz te porty odblokwoane:
Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP
po trzecie pami?tam, te? ?e hen hen czasu temu w takich przypadkach pomaga?a ca?kowita deinstalacja (programu antywirusowego+firewalla) wy??czenie nic nie dawa?o, dopiero deinstalacja pomaga?a. poszukam tego posta i podrzuc?
_________________
 
 
     
Poziom: 27 HP   2%   35/1795
   MP   100%   857/857
   EXP   27%   23/83
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  





Odwiedź nas



Wszelkie prawa zastrzeżone przez PTT-Klan.pl

Zakaz kopiowania jakichkolwiek elementów strony bez zgody autora!!!
Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci wysylane przez userów!!

Rok Założenia: 2005

Modyfikacje: WoDzU

ForumUżytkownicyGrupyStatystykiAlbumDownloadSzukajFAQ