Poprzedni temat «» Następny temat
Problem ze sterownikami
Autor Wiadomość
Użytkownik Iharni 



Informacje
Wiek: 29
Dołączył: 26 Paź 2013

Posty: 108
Skąd: ?owicz
Wysłany: 2015-12-22, 12:08   Problem ze sterownikami

Mam pewien problem z moim laptopem . Po zainstalowaniu sterownikow karty graficznej radeon po zaladowaniu windowsa ekran sie wylacza. Komputer normalnie dziala poniewaz jak podlaczam hdmi pod telewizor wszystko swietnie smiga w kazdej rozdzielczosci.Probowalem chyba juz wszystkiego z ustawieniami sterownikow . Pomocy!!
 
     
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   40%   8/20
Użytkownik Brutal_Demon 



Informacje
Wiek: 26
Dołączył: 18 Maj 2008

Posty: 2809
Skąd: Wrocław
Ostrzeżeń:
 10/3/6
Wysłany: 2015-12-22, 13:40   

Wróć do poprzednich sterów i poczekaj aż to ogarną.
_________________
 
     
Poziom: 42 HP   7%   402/5755
   MP   100%   2747/2747
   EXP   1%   3/186
Użytkownik Miheu 
Jest Wspaniale



Informacje
Dołączył: 18 Lip 2015

Posty: 94
Skąd: Neverland
Wysłany: 2015-12-22, 17:50   

Za bardzo się nie sugeruj, ale może to być jak u mnie. Zepsuta grafika (z jakiegokolwiek powodu) przełączona już na zintegrowaną po zmianie sterowników wraca na dedykowaną po czym nie wyświetla nic.
_________________
"Cause there’s two types of people,
you are weak or you are me"
 
     
Poziom: 8 HP   0%   0/159
   MP   100%   76/76
   EXP   68%   13/19
Użytkownik Iharni 



Informacje
Wiek: 29
Dołączył: 26 Paź 2013

Posty: 108
Skąd: ?owicz
Wysłany: 2015-12-22, 17:58   

Probowalem juz ze starymi sterownikami i dalej to samo:( Ale dziwne jest dla mnie to ze przy podlaczonym tv moge wszystko sobie poustawiac jak chce lacznie z full hd .. Ehh nie mam juz sily do tego sprzetu
 
     
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   40%   8/20
Użytkownik [BF]Volt2412 
Dywizja Battlefield

CS GO



Informacje
Wiek: 19
Dołączył: 10 Lip 2015

Posty: 304
Skąd: Dolnyśląsk
Wysłany: 2015-12-22, 18:52   

spróbuj pokombinować żeby ekran tv był rozszerzony przez laptopowy, i ustaw laptopowy jako główny wyświetlacz.
 
     
Poziom: 16 HP   2%   11/556
   MP   100%   265/265
   EXP   30%   12/39
Użytkownik Iharni 



Informacje
Wiek: 29
Dołączył: 26 Paź 2013

Posty: 108
Skąd: ?owicz
Wysłany: 2015-12-22, 19:46   

Z rozszeszerzeniem probowalem i lipa tak naprawde chyba juz wszystkiego probowalem w ustawieniach nawet jak odpale kompa w rozdzialece 600x400 czy jakos tak to tez po zaladowaniu windowsa obraz znika. Tryb awaryjny dziala normalnie stery pokazuja ze wszystko ok. Po odinstalowaniu sterownika obraz jest. Pojebanie z poplataniem normalnie . Moze bog w ten sposob chce mi przekazac ze czas na zmiane sprzetu?? :-)
 
     
Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   40%   8/20
Użytkownik Lobo 
Dywizja Battlefield




Informacje
Dołączył: 10 Sty 2012

Posty: 48
Skąd: Poznań
Wysłany: 2015-12-28, 19:30   

Jeśli jeszcze tego nie robiłeś to zainstaluj stery ze strony producenta laptopa.
(wcześniej odinstaluj to co jest w trybie awaryjnym)

Jak działa to możesz spróbować trochę nowsze od AMD.
Prawdopodobnie w końcu trafisz na wersję, która nie działa no i wtedy cofniesz się do ostatniej działającej.
Ogólnie około wersji chyba 13.4 może być problem.
Miałem podobnie na kilku lapkach Asusa.

Opcja nr 2:
Kupiłeś lapka z Radeonem to teraz graj bez obrazu :P
_________________

 
     
Poziom: 5 HP   0%   0/81
   MP   100%   38/38
   EXP   76%   10/13
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  





Odwiedź nas



Wszelkie prawa zastrzeżone przez PTT-Klan.pl

Zakaz kopiowania jakichkolwiek elementów strony bez zgody autora!!!
Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci wysylane przez userów!!

Rok Założenia: 2005

Modyfikacje: WoDzU

ForumUżytkownicyGrupyStatystykiAlbumDownloadSzukajFAQ