|
PTT vs Pure #2 |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
[ZPTT]Paul_5399
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-16, 20:02
|
|
|
| KWB_Daras napisał/a: | | Paul_5399 napisał/a: | Czyli kiedy mam broni? C na Szanghaju, to mam jeba? im C4 na windach i RPG? |
Na moje to mo?ecie ich gwa?ci? w tych windach byle C by?o nasze |
Takiej odpowiedzi oczekiwa?em. [/list] |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 05:25
|
|
|
| Pierwsze co to c macie sciagnac bo ja helka z bazy nie wylece przez ten pierdolony hmv czy jak mu tam. |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]aimathead
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 10:15
|
|
|
Papu? ?wiczy?e? ju? latanie nad budynkami? ?eby Ci gzyms tym razem adwersarza nie wbi? |
| Ostatnio zmieniony przez aimathead 2014-05-17, 10:20, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Paul_5399
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 11:36
|
|
|
| rwij_papucie napisał/a: | | Pierwsze co to c macie sciagnac bo ja helka z bazy nie wylece przez ten pierdolony hmv czy jak mu tam. |
Na skuterku, hop do windy i C nasze. |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 13:58
|
|
|
| aimathead napisał/a: | Papu? ?wiczy?e? ju? latanie nad budynkami? ?eby Ci gzyms tym razem adwersarza nie wbi? |
GZYMSY NA TA OKAZJE ZOSTALY WYLACZONE |
|
|
|
 |
Użytkownik
bahama_mama

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 15:02
|
|
|
Daras na jakiej zasadzie Ty dobierasz ''kapitanow druzyn'' ? To jakies wlasne preferencje czy dzielisz ludzi na to jakiego skilla maja ? Gramy na podzielonym ts ? Wydaje mi sie osobiscie ze lepiej grac razem jak zawsze, przeciez to ma byc 4fun gierka z browarkiem na biurku a nie jakas spinka Kolejna sprawa trzeba uwzglednic ze nie bedzie z 2 czy 3 osob bo komus cos wypadnie, nie bedzie neta, itp tak wiec ten plan ulgenie zmianie. |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 15:19
|
|
|
bahama wiec podaj konkretny pomys? tak jak daras to zrobi? , rozpisa?. Puki co wszystkim odpowiada podzia?. Nikt si? nie spina ?e nie ma kogo? z nim w dru?ynie , ?e ma s?aba team itd. Z ts w sumie masz racje wola?bym aby wszyscy byli razem na jednym kanale bez bekania , szumĂłw , trzaskĂłw , marudzenia , j?czenia za to z krĂłtkimi ,konkretnymi wypowiedziami oraz z infem. Ale nie wiem czy tak si? da;]
Ponadto nie mam zbyt wiele do powiedzenia ,przez d?u?szy czas mnie nie by?o dawno nie gra?em wiec nie jest dla mnie spraw? kluczow? z kim jestem w zespole.
Ps. Co do ts mo?na pĂłj?? na kompromis w taki sposĂłb ?e wszyscy b?dziemy na jednym kanale tylko ka?dy sobie zaznaczy mute na osobie ktĂłrej nie chce s?ysze?. S? plusy i minusy tego rozwi?zania(nie musz? chyba t?umaczy? jakie) |
|
|
|
 |
Użytkownik
bahama_mama

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 16:24
|
|
|
| KnockOut napisał/a: | bahama wiec podaj konkretny pomys? tak jak daras to zrobi? , rozpisa?. Puki co wszystkim odpowiada podzia?. Nikt si? nie spina ?e nie ma kogo? z nim w dru?ynie , ?e ma s?aba team itd. Z ts w sumie masz racje wola?bym aby wszyscy byli razem na jednym kanale bez bekania , szumĂłw , trzaskĂłw , marudzenia , j?czenia za to z krĂłtkimi ,konkretnymi wypowiedziami oraz z infem. Ale nie wiem czy tak si? da;]
Ponadto nie mam zbyt wiele do powiedzenia ,przez d?u?szy czas mnie nie by?o dawno nie gra?em wiec nie jest dla mnie spraw? kluczow? z kim jestem w zespole.
Ps. Co do ts mo?na pĂłj?? na kompromis w taki sposĂłb ?e wszyscy b?dziemy na jednym kanale tylko ka?dy sobie zaznaczy mute na osobie ktĂłrej nie chce s?ysze?. S? plusy i minusy tego rozwi?zania(nie musz? chyba t?umaczy? jakie) |
Knockout, ja nie bede podawac zadnego planu bo nie pisalem ze chce to robic. Ten, ktory zrobil Daras pewnie jest dobry i szacunek ze ktos sie wykazal inicjatywa. Wydaje mi sie ze nie czytasz ze zrozumieniem. Zapytalem czym sie kierowal wybierajac ludzi do skladow i na ich 'kapitanow'. Pozniej zapytalem o ts'a poniewaz osobiscie uwazam ze milo bedzie posiedziec ze wszystkimi jak zwykle i nie robic jakiejs wielkiej szopki z tego meczu by siedziec po 3 czy 4 na kanale ale to wszystko zalezy od ludzi stad trzeba pytac. Na koniec stwierdzenie co bedzie w sytuacji gdy kilku nie bedzie bo przeciez nie gramy pierwszy raz i zawsze kogos nie ma a ludzi jest chyba na 'styk'. |
| Ostatnio zmieniony przez bahama_mama 2014-05-17, 16:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Wodzu
Administrator
 Braterstwo Broni
 Weteran
 Dywizja Battlefield

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 16:57
|
|
|
| Nie ma co si? spina? bo i tak ca?y misterny plan pĂłjdzie w pizdu, do tego trzeba treningĂłw.W naszym przypadku gdzie gramy tylko 4fun najlepszym planem jest brak planu, tak czy siak b?dzie w dup?.Pisa?em ju? Darasowi ?e nie podoba mi si? organizowanie drugiego meczu gdzie w pierwszym wyszli?my z twarz? tylko dzi?ki Lockerowi. |
_________________ Kontakt:
Prywatna wiadomość na Forum PW
admin@ptt-klan.pl (Prywatny Email)
polishtacticsteam@ptt-klan.pl (Oficjalny Email)
 |
|
|
| Poziom: 37 HP |
 |
 |
 |
 |
3% |
121/4047 |
|
|
|
|
 |
Użytkownik
bahama_mama

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 17:53
|
|
|
| Wodzu napisał/a: | | Nie ma co si? spina? bo i tak ca?y misterny plan pĂłjdzie w pizdu, do tego trzeba treningĂłw.W naszym przypadku gdzie gramy tylko 4fun najlepszym planem jest brak planu, tak czy siak b?dzie w dup?.Pisa?em ju? Darasowi ?e nie podoba mi si? organizowanie drugiego meczu gdzie w pierwszym wyszli?my z twarz? tylko dzi?ki Lockerowi. |
Po czesci zgadzam sie z Toba Wodzu. Wyjdzie jak wyjdzie a czy bedzie w dupe to nie wiem, zobaczymy. Odnosnie treningow czy grania 4fun - sam wiesz jak jest, krecisz tym interesem kilka lat. W przypadku bf4 definitywnie nie ma o czym gadac z racji jakosci gry. Pomijam juz fakt z klanu gra w to kilka osob.
Uwazam ze fajnie bedzie z kims tam w cos zagrac dlatego milo bedzie siedziec na jednym kanale i nie traktowac tego w ogole powaznie |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]KWB_Daras
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 21:15
|
|
|
| bahama_mama napisał/a: | Daras na jakiej zasadzie Ty dobierasz ''kapitanow druzyn'' ? To jakies wlasne preferencje czy dzielisz ludzi na to jakiego skilla maja ? Gramy na podzielonym ts ? Wydaje mi sie osobiscie ze lepiej grac razem jak zawsze, przeciez to ma byc 4fun gierka z browarkiem na biurku a nie jakas spinka |
KapitanĂłw wybieram wed?ug tego potrafi gra? i czy potrafi wydrze? jape na squad jak odpierdala maniane... A co do tsa to mamy zbyt du?? ilo?? krzykaczy ?eby zrobi? propleja na 20 osĂłb na 1 kanale...
Skill w tej grze nie znaczy zupe?nie nic (bynajmniej w oficjalnej jej stadium a nowe pacze daj? nadziej?, obecnie wyj?cie 1v1 to jest czysty rzut kostk?, parzyste wygrywasz, nieparzyste przegrywasz)
Zespo?y stara?em si? balansowa? jak najbardziej aby zawsze by? tam ma?a grupa ogarniaczy
| Wodzu napisał/a: | | Pisa?em ju? Darasowi ?e nie podoba mi si? organizowanie drugiego meczu gdzie w pierwszym wyszli?my z twarz? tylko dzi?ki Lockerowi. |
Nie wyszli?my z twarz? tylko wygrali?my na tickety ca?ego spara (2:2 w rundach) A golmud by? przegrany z racji takiej ?e oni prze?wiczyli i rozpisali taktyk? na swoj? map?. U nas to by?o jak bieganie kurczakĂłw z odci?tymi g?owami dlatego si? napoci?em i zrobi?em taktyk?. A najlepiej wcale nie gra? Je?eli uwa?asz ?e przyniesiemy ha?b? klanu graj?c 1 mecz ktĂłry mo?emy przegra? albo wygra? to rĂłbmy tak jak do tej pory czyli bijmy boty na publiku a to co najlepsze w bfie zostawmy "prosom". A najlepiej wcale nie grajmy... Przecie? grali?my przez jaki? czas na ESLu i nikt z tego powodu nie p?aka? ?e przejebali?my jaki? mecz.
A co do sparingu to jak tego si? przegra? nieda bo od nich to same lamuchy graj? ?e sam ich wszystkim posk?adam a Bajzel mi pomo?e! No a jak przegramy to te? przecie? nic si? nie stanie bo to tylko zabawa?
A co do deficytu ludzi to mam "prywatn? rezerw?", a s? tacy co na forum nie wchodz? a w niedziele b?d? zaskoczeni ?e spara gramy |
_________________ Martwi nie potrafią skakać
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
spocony pelikan
pan i w?adca Moderator
 Dywizja Battlefield
 Braterstwo Broni

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 21:26
|
|
|
| ja bym proponowa? tak jak grali?my wcze?niejszy mecz , jedna mapa z pojazdami druga piechura. |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]qoobeq
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 22:16
|
|
|
Na Szanghaju mo?ecie zrobi? chamski manerw i zaparkowa? helke transportow? na przeciwko ich respa. Jeden kole? na dzia?ku wy??cza im z gry obie helki + macie respa na gĂłrze budynkĂłw po ich stronie.
N chyba, ?e bez rejpa. |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]KWB_Daras
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2014-05-17, 22:31
|
|
|
| qoobeq napisał/a: | Na Szanghaju mo?ecie zrobi? chamski manerw i zaparkowa? helke transportow? na przeciwko ich respa. Jeden kole? na dzia?ku wy??cza im z gry obie helki + macie respa na gĂłrze budynkĂłw po ich stronie.
N chyba, ?e bez rejpa. |
REJP FOR THE WIN! |
_________________ Martwi nie potrafią skakać
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]qoobeq
Znajomy PTT

Informacje