PTT-clan w crossfire |
Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
przerzut
Informacje
|
Wysłany: 2015-11-16, 19:46 PTT-clan w crossfire
|
|
|
Witam, zwracam sie z prośba do administracji tego clanu o wykorzystanie nazwy PTT i ts3 w grze crossfire.
Moje doświadczenie w crossfire sięga 2007 roku a osiągi to miedzy innymi 1.000.000 killi z kd 3.0+ Jestem dosyć znany w samej grze w gronie Polakow lecz chciałbym wystartować z clanem pod zupełnie innym nickiem niż wcześniej i pomoc PTT stac sie znanym w cf.
Nie wiem ile muszę osób zebrać aby moc wcielić to w zycie, wiec tutaj pytam was o wymagania aby coś takiego w ogóle wprowadzić i stworzyć clan w cf. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Kretsonn
Braterstwo Broni
 Dywizja Battlefield

Informacje
|
Wysłany: 2015-11-16, 19:48
|
|
|
Matko... ta gra jeszcze istnieje :OO |
_________________ "Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika" Sun Tzu |
|
|
|
 |
Użytkownik
przerzut
Informacje
|
Wysłany: 2015-11-16, 20:29
|
|
|
Istnieje i trzyma się świetnie
Na wersji EU gra sporo Polaków wiec może coś się uda. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Rave

Informacje
|
Wysłany: 2015-11-16, 20:34
|
|
|
CrossFire...Stare wspomnienia wracają. Propos, nie grałem od czterech lat. Jak wygląda sytuacja? |
|
|
|
 |
Użytkownik
przerzut
Informacje
|
Wysłany: 2015-11-16, 22:06
|
|
|
Rave napisał/a: | CrossFire...Stare wspomnienia wracają. Propos, nie grałem od czterech lat. Jak wygląda sytuacja? |
NA :
Jedyne Polskie clany to : Legion , Rzezniki, Omega, Reload4Fun, Caedes
Zostalo wiekszosc starych osob, ranga nie ma zadnego znaczenia bo farma jest dozwolona i mozna kupic VVIPá. 3 servery pelne zawsze.
Obecnie niepokonany clan to Caedes dzieki waskiej elicie przebywajacej w nim.
Sprawa cheaterow wyglada wrecz cudownie, byl tak zwany zloty rok w ktorym nie bylo zadnych botow wiec wiecej ludzi zaczelo grac, teraz czasem trafi sie jakis chinski bot ale po patchu wszystko znowu jest w jak najlepszym pozadku.
Poziom gry w miare dobry.
Rejestracja jest zamknieta dla Polskii i tylko konta ktore sa starsze niz rok moga sie zalogowac.
W odroznieniu od wczesniejszych czasow teraz z8games stara sie robic eventy za eventem co jest niespotykane ale i tak szanse na wygranie czego kolwiek jest jak 6 w totku.
Wiekszosc graczy jest z Egiptu (Piszesz Allah Yok i dostajesz kicka z roomu w trybie natychmiastowym).
W rankingu ogolnym wygrywaja chinczycy chociaz Turcja ich sciga.
EU:
Masa malych Polskich clanow, polakow mozna znalesc praktycznie na kazdym channelu poziom gry sredni ale wprowadzono CF 2.0 i nie ma juz botow i hackerow (czasem sie zdarza ale znikaja po kilku dniach max) Przy maksymalnych godzinach szczytu jest jeden pelny server zapelniony. Clany ktore sie utrzymaly (te wieksze) to : Oops?! i AimTesT (wczesniej Aborcjaa, Pr0 TesT). Ranga znaczy o wiele wiecej bo za kazda probe farmienia dostaje sie od administracji reset rangi (o dziwo w tym aspekcie administracja zaczela dzialac) Masa eventow, czesto 400% exp bonus
Wiekszosc graczy to Niemcy.
W rankingu ogolnym i tak wygrywaja chinczycy. |
|
|
|
 |
|