Taka tam Muzyka |
Autor |
Wiadomość |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 06:04 Taka tam Muzyka
|
|
|
Pozdro No ofens XD |
_________________ Joł:) |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 18:59
|
|
|
Mbotem? XD
A wiesz co to wgl? XD
Dla "niekumatych" pozdro i instrukcja obsługi. Miłego czytania
|
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Tester
Weteran / Emeryt Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 19:00
|
|
|
Ekhm, nie zmienia to faktu że mimo próby normalnej rozmowy, i zwrócenia Ci uwagi w całkowicie nieagresywny sposób, zacząłeś "szczekać" na Uber Admina... Więc:
 |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 19:13
|
|
|
Tester napisał/a: | Ekhm, nie zmienia to faktu że mimo próby normalnej rozmowy, i zwrócenia Ci uwagi w całkowicie nieagresywny sposób, zacząłeś "szczekać" na Uber Admina... |
Oooo, właśnie. A teraz zgaduj zgadula komu jeszcze przez ostatnie tygodnie, nawet nie pyskowałeś, tylko bezprecedensowo porównywałeś do gówna? Bo wszyscy chyba wiemy, że ta lista jest dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga i nie jest to sama administracja :3
I jeszcze jedno:
 |
|
|
|
 |
Użytkownik
Regis
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 21:19
|
|
|
Uważam że nie powinno się nazywać ''odpierdalaniem'' zachowania osób które nie chcą słuchać muzyki z jakiegoś bota... |
_________________ A no ja |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 22:31
|
|
|
Regis napisał/a: | Uważam że nie powinno się nazywać ''odpierdalaniem'' zachowania osób które nie chcą słuchać muzyki z jakiegoś bota... |
Regis nie wiesz o co chodzi to się nie dołączaj do dyskusji, ale skoro już to piszę to ci wytłumaczę.
Dawno dawno temu, wczoraj za kanałami i innymi lasami, siedział sobie Witor z kolegami.
Witor radośnie zaproponował, aby posłuchać muzyki Z "MBota".
Entuzjastycznie odrzekli do mnie kompani że czemuż By nie.
A więc dodałem wyżej tu wymienionego bota i puściłem muzykę.
Po około 15+- minutach słuchania rozkosznej tej muzyki Przybył Zły smok ORK, potocznie nazywany ONKIEM.
Z Początku lekko zdenerwowany jego obecnością odrzekłem czego tu szuka?
A on Zaczoł mówić coś o Bocie z którego leciała muzyka.
Zdenerwowany zepsutą akcją w lolu podczas której wbił na kanał i wskazałem mu drzwi od kanału i powiedziałem że ma sobie iść (Lekko mówiąc).
Pokonany Smok OrK poleciał złośliwie na skargę do administracji. I tak oto rozpętała się ta dyskusja
Koniec. |
|
|
|
 |
Użytkownik
Monetkouer
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-25, 23:31
|
|
|
Jakoś w tą bajkę nie mogę uwierzyć z twoich ust xD |
_________________ monetkouer@ptt-klan.pl
 |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 09:28
|
|
|
Monetkouer napisał/a: | Jakoś w tą bajkę nie mogę uwierzyć z twoich ust xD |
XD Ale dobrze w słowa ubrane xddd |
|
|
|
 |
Użytkownik
Regis
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 19:21
|
|
|
Co taki agresywny?Ja powiedziałem swoje zdanie, a ty od razu plujesz kwasem na prawo i lewo do mnie. |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Tester

Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 20:56
|
|
|
Został źle wychowany, na to nic nie poradzisz... Z wiekiem rozumu i kultury nabierze. Teraz zbyt wiele nie ma co od niego wymagać bo może go to przytłoczyć i wtedy zamiast pluć kwasem, będzie pluł obcymi którzy będą pluli kwasem który pluje Witorem Zrobi się bardzo nieprzyjemnie.
 |
Ostatnio zmieniony przez Tester 2017-06-26, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 21:19
|
|
|
Witor1337 napisał/a: | Regis napisał/a: | Uważam że nie powinno się nazywać ''odpierdalaniem'' zachowania osób które nie chcą słuchać muzyki z jakiegoś bota... |
Regis nie wiesz o co chodzi to się nie dołączaj do dyskusji, ale skoro już to piszę to ci wytłumaczę. |
Z kontekstu wie o co chodzi i dobrze się na temat wypowiedział, nie jest taki tępy.
Witor1337 napisał/a: | A on Zaczoł mówić coś o Bocie z którego leciała muzyka. |
Czytaj: upomniał cię parę razy wraz z testerem, że własny bot muzyczny na kanałach ogólnych jest niezgodny z zasadami (co jest logiczne, bo to kanał ogólny gdzie wchodzą wszyscy, a nie prywatny, gdzie już możesz nawet chujem o blat walić jak ci sie tak podoba).
Witor1337 napisał/a: | Zdenerwowany zepsutą akcją w lolu podczas której wbił na kanał i wskazałem mu drzwi od kanału i powiedziałem że ma sobie iść (Lekko mówiąc). |
A kurwiąca na lewo i prawo muzyka ci już nie przeszkadzała w grze? XD
Poza tym kanał otwarty lola = możliwość wchodzenia innych na kanał. Jak nie chcesz żeby ktoś ci wchodził to idziesz na giercowanie albo kanał prywatny
I btw (lekko mówiąc), to nie powinieneś drzeć ryja na każdego kto wejdzie na kanał (albo DO KOGO) wejdziesz na kanał jak to ostatnio masz w zwyczaju... Tym bardziej do Moda, S-ki czy nie daj (ale dał) Boże do Uberki
Witor1337 napisał/a: | Pokonany Smok OrK poleciał złośliwie na skargę do administracji |
Rzeczywiście pokonany. Nieargumentowalną głupotą przez, co poszedł UPEWNIĆ SIĘ czy można mieć "MBoty" na kanałach publicznych. Nie można.
Tester upominał Cię parę razy co do niego, potem zaczął kickować bota, a następnie zszedłeś do Nas i zacząłeś kurwowac jak opętany, za co, moim zdaniem, powinieneś wtedy dostac bana na uspokojenie pierdolnika ale ktoś nie chciał być chujem i przerywać ci gry
Oczywiście dalej masz 0 szacunku do starszych stażem, o administracji nie wspomnę oprócz podkulania ogona przed Wodzem, waleniem konia do Nao jak orangutan na sterydach z metrową pałą i lizania dupy pojedyńczym osobom żeby w razie czego się za tobą wstawiały i myślały że przecież jesteś takim miłym, dobrym i wychowanym chłopcem. Kek, niestety to nie działa
Witor1337 napisał/a: | I tak oto rozpętała się ta dyskusja |
Nie, dyskusję rozpocząłes ty niezbyt trafnym (i chujowym) "memem" |
Ostatnio zmieniony przez Truchlo 2017-06-26, 21:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Tester

Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 21:23
|
|
|
Truchło pozamiatała Mam nadzieje że to będzie koniec szczekania i:
 |
Ostatnio zmieniony przez Tester 2017-06-26, 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
Regis
Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 21:30
|
|
|
Dziękuje za obronienie Truchlo, co do ciebie Witor, ja sam choć cie nie lubię to nie zachowuje się agresywnie lub chamsko w stosunku do ciebie i próbuje cie traktować tak jak każdego innego oraz proszę cie być tak samo traktował mnie.Nie grożę ci ani nic w tym stylu jednak uważam że z takim nastawieniem będziesz miał kiepsko w klanie (jest to moje prywatne zdanie z którym nikt nie musi się zgadzać). |
Ostatnio zmieniony przez Regis 2017-06-26, 21:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Scorp!oN
Znajomy PTT

Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 21:40
|
|
|
Ja nie wiem o co tyle szumu.
Jeśli to miałabyć skarga, to zły dział.
Jeśli to miał być ironiczny temat, którego celem było... Nie wiem, przestawienie siebie jako jakiegoś typu ofiarę to też nietrafione.
Temat powinien być zamknięty już na samym starcie. |
_________________ You can't change the wind but you can set your sails. |
|
|
|
 |
Użytkownik
[ZPTT]Ofaf
I'M FABULOUS <3

Informacje
|
Wysłany: 2017-06-26, 23:06